Babyshower

IN Live 2016

Som jeg tidligere nævnte, tilbragte jeg min lørdag til IN Live 2016 som var et fantastisk event afholdt af Modemagasinet IN på Comwell Hotel i Aarhus. Jeg havde inviteret min mor med til denne dag som var fuld af forkælelse og inspiration inden for mode, skønhed, rejser, træning og cocktails.
Dagen startede kl. 10 med en velkomst og præsentation af hvordan dagen ville forløbe. Derefter kom jeg i salonstolen hos de dygtige piger fra GHD, som sørgede for at shine frisuren op med store bløde krøller.
Efterfølgende var vi på modeworkshop, hvor der blev fremvist nye kollektioner og delt tips og tricks fra Munthe, Triumph, Jewls CPH og Ecco.

Der var ligeledes en workshop om træning og løb hvor Kari Traa og Kaiser Sport var repræsenteret, en cocktailworkshop med Baileys og en rejseworkshop hvor vi hørte om Yoga Retreats på Sri Lanka med Discovery Travel.

Dernæst blev der serveret den lækreste tapas-inspirerede frokost, og så var der tid til lidt shopping.
Da vi havde shoppet rundt på de forskellige stande blev der serveret virkelig flot og smagfuld kage og kaffe/the, som vi kunne nyde inden sidste workshop – skønhedsworkshoppen. Her fik vi brugbare styling tips fra GHD, makeup-tryllerier fra Jane Iredale og rens og pleje af krop og ansigt af Dermalogica og Imedeen. Efterfølgende fik jeg også lavet en såkaldt Facemapping og lagt flot makeup ved de søde piger hos Dermalogica og Jane Iredale.
Sidst men ikke mindst var det muligt at få en køretur i en af de lækre Mercedes, som var stillet til rådighed for dagens deltagere. Jeg nåede desværre ikke selv at tage en tur, men min veninde Nanna, som er Assisterende Moderedaktør hos IN gjorde – og hun klædte altså den bil ret godt! 🙂
Afslutningsvis blev der skålet i champagne og uddelt luksuriøse og yderst værdifulde Goodiebags med masser af skønne produkter, som jeg glæder mig til at dykke rigtigt ned i.

Det var altså en virkelig gennemført dag, som oversteg alle forventninger og som var super hyggelig at dele med min mor, som blev rigtig glad for gaven. Vi har allerede besluttet at vi helt sikkert vil købe billetter igen næste år – og jeg vil anbefale jer at gøre det samme 🙂
IMG_2509 (1)IMG_2632 IMG_2634 IMG_2636 IMG_2640 IMG_2642 IMG_2647 IMG_2648 IMG_2649 IMG_2650 IMG_2655 IMG_2658 IMG_2661 IMG_2665 IMG_2667 IMG_2671
IMG_2676 (1) IMG_2717mercedesstemning_3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyshower