God eller dårlig rejsekarma?

Milano

IMG_2771 IMG_2772 IMG_2775 IMG_2779 IMG_2802Galleria Vittorio Emanuele II
IMG_2803Piazza del Duomo – Marmor domkirken/katedralen.
IMG_2812 IMG_2817image1 (4) IMG_2821Ciao! I får lige en kort opdatering fra Milano, som skulle vise sig slet ikke at være så dum igen. Så humøret blev hurtigt højt igen, efter jeg lige havde fået lov at køle lidt ned i taxaen på vej til hotellet i aftes 😀

Min kusine, som havde været i Milano tidligere på ugen, var så sød at smide et par tips afsted til os, så vi kom ud og fik set en masse flotte ting i dag. Vi startede dagen med dejlig morgenmad på hotellet og gik derefter ud og og så på byen. Jeg synes særligt sporvognene der drøner rundt i de små hyggelige gader er vildt charmerende og så er arkitekturen her jo bare vildt smuk. Vi har fået shoppet, spist italiensk is, slappet af og nydt solen i en flot park og skal nu ud og på jagt efter Milano’s bedste pizza/pasta sted ..
Har hermed besluttet at min rejsekarma slet ikke er så dårlig igen – det er skønt at opleve noget nyt og anderledes til en forandring 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God eller dårlig rejsekarma?