Trapped in Fashion Mecca

La Isla Bonita

IMG_2851 IMG_2856 IMG_2859FullSizeRender (2)
Vi kan endelig sige “Hola Ibiza!” 
Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle grine eller græde, da vi igår morges endnu engang var klar til at boarde vores fly til Ibiza og jeg ikke så meget som blev spurgt om at fremvise en fit-to-fly-lægeerklæring.. Vi valgte dog at more os over det og være taknemmelige for deres tidligere sikkerhedsprocedure, som nu havde givet os tre fantastiske dage i Milano.

Nu da vi havde mistet 3 dages intens tanning, var der jo lidt solbadning at indhente, hvorfor jeg synes det var en fantastisk idé at ligge og sove i solen hele dagen uden solcreme på. Med det ubehag der medfølger at ligge på maven, er det selvfølgelig kun hele fronten og særligt mine mine ben og bryst der er ramt. Lad mig sige det sådan her: jeg lader nok lige den røde kjole blive i kufferten lidt endnu, i farer for at gå i ét med stoffet. Typisk mig at være så urutineret i noget jeg, om nogen, burde vide bedre omkring …

Hvor er det i øvrigt helt surrealistisk at ligge her i bikini og have et lille liv der bare danser rundt inde i maven imens. Jeg tror hun elsker solen ligeså meget som hendes forældre. Jeg nåede lige at fange et billede, hvor hun havde valgt at placere sig helt ude til højre i min, efterhånden lidt behårede, mave 😀
Hader i øvrigt mig selv for at have haft navlepiercing i mine teenageår, det gør bare ikke noget godt med sådan et grimt hul på en struttene mave.

.. Og nåårh ja, jeg har selvfølgelig bikini på, selvom den kan være svær at få øje på 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trapped in Fashion Mecca