3 Apps du vil elske som gravid

How To Pack Like a Pro

Så er vores ferie allerede ved at være ved vejs ende, og jeg skal til at pakke min kuffert igen.
Når jeg ikke er væk mere end en uge, foretrækker jeg kun at rejse med håndbagage for at spare tid og besvær i lufthavnen. Jeg har efterhånden ankommet til destinationer uden min check-in bagage så mange gange, at jeg virkelig ikke orker det længere.
I forlængelse af mit Travel Light-indlæg kommer dagens tip, om at få pakket mest muligt ned på mindst plads. Det handler i bund og grund om at rulle tøjet stramt sammen og derefter placere det tæt sammen i kufferten. Når tøjet er stramt rullet sammen, synes jeg faktisk også at det har mindre folder, når det pakkes ud, end hvis det været lagt sammen på normalvis. Undertøj og sokker ruller jeg sammen og fylder mine sko ud med.
Det er en erfaring jeg gjorde mig, da Mark og jeg, for nogle år tilbage rejste rundt med rygsæk i Asien og Indonesien i 3 måneder. Der var det altså et trick der virkelig gjorde underværker og som er guld værd, når man shopper ligeså mange ekstra ting med hjem, som jeg tit har tendens til.
Ved siden af min lille trolly har jeg naturligvis også en skuldertaske som rummer min computer, et par bøger, pas og rejsedokumenter samt mit kamera og toiletsager – så er det lige ved hånden og jeg slipper for at skulle åbne kufferten, før jeg er helt hjemme.
pack like a pro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Apps du vil elske som gravid