Aeropuerto de Ibiza

FullSizeRender (5)FullSizeRender (8)FullSizeRender (1)Så er vi hjemme igen efter en noget kort, men rigtig dejlig Ibiza-tur. Vores sidste aften blev brugt på turbo-shopping. Det var jo ikke kun på solbadningskontoen jeg var bagud, så jeg måtte lige få klaret 6 dages shopping på tre timer. Man skulle ikke tro det, men det lykkedes mig 😀 .. Og Mark fortjener efterhånden en ret stor medalje for altid at agere pakæsel, når mine egne hænder ikke kan rumme mere.
FullSizeRender (11)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Stripes