Vinder af Giveaway

Gravid i 8. måned

Når det går op for mig at jeg allerede har gennemført 32 uger af min graviditet og dermed er i 8. måned og ikke har mere end 8 uger til terminsdatoen, synes jeg pludselig det hele begynder at komme lidt tæt på. Tiden flyver virkelig! I går var vi til sidste omgang fødselsforberedelse, hvor vi bl.a. fik aflagt fødegangen et besøg, så nu har vi også en idé om hvor og hvordan det hele forhåbentlig kommer til at forløbe, når vi når så langt.
FullSizeRender (12)

Jeg var hos lægen i morges til mit sidste lægebesøg inden fødslen og vægten sagde + lige godt og vel 6 kg. så det er ganske fint. Jeg føler mig stadig fit og frisk og er heldigvis stadig hverken generet af træthed, kvalme, halsbrand eller nogen af de andre typiske graviditetsgener. Så det er virkelig luksus, jeg føler mig simpelthen så heldig! – Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville nyde en graviditet så meget og elsker at se min runde mave vokse dag for dag – det er en helt igennem fantastisk og meget speciel følelse.

Jeg kender efterhånden også den lilles daglige søvn – og aktivitetsrytme ret godt, så jeg føler også at vi lærer hende endnu bedre at kende nu, selvom hun stadig kun er en lille stump på lige knap 2 kg.

De sidste par måneder har hun vågnet sammen med mig kl. 06 om morgenen og giver de første par puf og spark og så er hun ellers rolig det meste af dagen, mens jeg er aktiv. Når jeg sidder stille længere tid af gangen som f.eks. i toget til og fra Aalborg plejer hun også at breakdanse lidt og falder derefter i søvn igen og vågner først og er meget aktiv igen om aftenen når jeg selv falder til ro og er på vej i seng. Derfra sover hun hele natten og har endnu ikke vækket mig en eneste gang, så jeg håber inderligt at hun vil tage de gode sovevaner med ud fra babyhulen, når hun er klar.
Det er vildt hyggeligt at se maven bevæge sig og Mark kan efterhånden også kommunikere med hende gennem maven ved at tale og røre maven forskellige steder. Det er virkelig sjovt og egentlig ret fantastisk!

I denne uge afslutter jeg alle mine sidste klienter inden jeg går på barsel fra arbejdet og har også allerede haft min afsluttende session med mine gravide-fit før fødsel piger i aften. Synes særligt at de sidste 6 uger forløbet her har taget, er gået som ingen ting.

Udover baby-ankomsten er der også par andre projekter jeg lige nu går og arbejder på, så der er vildt mange ting og planer at se frem til. Jeg glæder mig helt vildt til at dele det hele med jer inden længe 🙂

Godnat og sov godt fra mig og min skøre udpoppede navle 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Giveaway