Ebay tip: Pineapple Bikini

Contrast Colours

I dag har jeg været et smut i Aarhus sammen med min søster, hvor min nye blå ruskindsjakke, mine nye solbriller og min runde mave blev luftet lidt. Vi hyggede og nød solen og jeg købte den fineste kjole fra Munthe, som jeg glæder mig til at springe i og vise jer inden længe.
Jeg har i øvrigt haft en lille Instagram-takeover hos Mamalicious i dag, hvor jeg har delt et par billeder fra min dag. Hvis I ikke allerede følger med derinde, kan i gøre det lige her.
IMG_2900
IMG_2903 IMG_2906 IMG_2908Jakke: Stradivarius / Kjole: Mamalicious / Solbriller: Céline / Taske: Zara / Sko: Adidas / Halskæde: Handcrafted CPH

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: Pineapple Bikini