BIG NEWS: Fitness Studiet udvider

Min Maj

may qoutes
Jeg har virkelig høje forventninger til maj måned, for min kalender er vist det man godt kan kalde pænt fyldt (med tendens til overfyldt) med alverdens skønne ting.

Det vildeste ved maj måned er, at når jeg nu bliver spurgt om “hvornår er det nu det er?” Kan jeg svare at min termin er i næste måned. 50 dage for at være helt præcis. Og det er altså for vildt at tænke på!

Det betyder selvfølgelig at jeg også gerne vil have styr på alt det praktiske ift. babyens ankomst. Vi har efterhånden styr på det meste, men vi mangler lige at få samlet hendes seng, få et skab hjem til hendes tøj og så skal der testes barnevogne for at finde den helt rigtige. Jeg glæder mig så sindsygt meget til det hele!

Derudover bliver der selvfølgelig også relativt meget at se til med åbningen af vores nye fitness center, men her bliver min rolle nok primært som “hende kommandanten”, selvom jeg ikke er meget for det. Jeg er jo vanvittigt begejstret og har masser af energi og idéer jeg gerne vil dele ud af for at få det her center op at spille 110% til åbningen, men jeg er også klar over, hvor vigtigt det er at tage den lidt med ro her i slutningen af graviditeten. Derfor har jeg selvfølgelig tænkt mig at kaste alle mine gode idéer efter Mark og vores dejlige crew, som er klar til at kunne føre dem ud i livet.

Maj måned betyder som regel også lidt mere forår, hvilket jeg forhåbentlig kan nyde, når jeg skal i sommerhus med mine veninder i denne weekend. Ugen efter skal jeg forkæles med gravid-massage, en tur til frisør og forsøge at få fremskudt min sidste eksamen (just in case at sprællebassen i min mave har planer om at komme ud før tid). Derudover skal der arbejdes videre på et, indtil nu stadig hemmeligt lille projekt, som jeg har kørende med en af mine veninder. Det er jeg især spændt på at kunne fortælle mere om!

Sidst men ikke mindst skal jeg til et foredrag om uddannelsen som vanecoach og så har jeg tilmeldt mig Femina Kvindeløb. – Så som I nok kan høre, bliver der nok at se til og jeg er ellevild med det.
Hvad skal I lave i maj?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG NEWS: Fitness Studiet udvider