New Antique Rug

Summer Haircut

Ok, hvis nogen skulle være i tvivl om hvad klokken er slået, er der vist ikke længere nogen tvivl om at det er blevet SELFIE-TIME! Men jeg føler mig altså bare lige en tand mere lækker, når håret spiller, hvilket min søde frisør Coiffure Diamond sørgede for i dag.
emi1 emi2 emi3IMG_3348 (1) Jeg har faktisk ikke været til frisør siden et par måneder før jeg blev gravid og trængte derfor gevaldigt til en klipning. Jeg har bevidst valgt ikke at få farvet mit hår under graviditeten og har egentlig ikke så meget imod at undvære mine lyse striber, da solen plejer at lysne mit hår en del her om sommeren, så den naturlige udgroning får lov at blive.

Jeg er tilsyneladende også en af de der irriterende typer der i stedet for graviditetskvalme, får kraftigere hår.. Jeg troede ikke engang selv at det var muligt, men ikke desto mindre er det sandt. Kæmpe optur! Efter klipningen fik jeg håret stylet med en omgang bløde krøller – og så er jeg ellers klar til sommeren, eller mit hår er i hvert fald. Min fine skjorte er i øvrigt fra Nü Denmark, hvis nogen skulle være interesseret 🙂
emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Antique Rug