Summer Haircut

Altan Picnic

picnic pa? altanenDe sidste par dage har jeg virkelig nydt solen ude på vores lille altan. Med lidt lækkert at drikke, en god playliste og et par bløde puder har det været den mest ideelle kombination af arbejdsstation og afslapningsoase for mig. Jeg lod mig nok lidt rive med, da jeg for et par uger siden købte en fin hængekøje i Søstrene Grene til at toppe hyggen med – om det kommer til at kunne lade sig gøre at få plads til den på altanen når mor her, skal sole i det sidste i gravidteten vil tiden vise. Men ellers må jeg hænge den op i vores lille hyggelige gårdhave, hvor der også er dejligt solskin.
I kollagen her har jeg samlet lidt inspiration til, hvordan man let kan skabe en hyggelig stemning på relativ lidt altan-plads.
Har I også haft tid til at nyde solen?

1 kommentar

  • Lea

    Mit hår blev også rigtig fyldigt under graviditeten. Desværre fælder jegnu en hel del pga. Amningen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Haircut