Outdoor Pregnancy Workout

Yoga Anbefaling

I husker måske mit opslag omkring gravid yoga tilbage i marts? Hvis ikke kan I læse eller genlæse indlægget lige her. Nu da min mave er vokset endnu mere, var det blevet tid til at få taget lidt flere billeder til Sally’s hjemmeside – og her kan I få lov at se et lille udpluk af resultatet.
Sally er både en dygtig kollega og en sød veninde og hendes blide og rolige væsen er bare altid en fornøjelse at være i selskab med. Derfor vil jeg også lige give et tip videre til andre yoga-elskere om at følge med på Sally’s facebookside, hvor I kan læse mere om de forskellige hold hun tilbyder. Der er både fødselsforberedende yogahold, efterfødsels yogahold, almindelig yoga for begyndere og vinyasa flow yoga. Så klik ind på hendes side og kig lige her, hvis det kunne være noget for dig 🙂
Namaste, Emilie
IMG_8162 IMG_8166 IMG_8173 IMG_8177 IMG_8210 IMG_8238 IMG_8249 IMG_8252 IMG_8256 IMG_8261 IMG_8266 IMG_8267 IMG_8269 IMG_8270

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outdoor Pregnancy Workout