Klient Resultater: Jette Espensen

The Good Glow

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Jane Iredale

IMG_3206Jeg har fået fornøjelsen af at teste et par skønne produkter fra Jane Iredale’s sommerkollektion 2016, som kan købes på janeiredale.dk og hos alle Jane Iredale-forhandlere fra primo juni.

Blandt produkterne er en bronzer i farven “Moonglow” som består af lyse, gyldne bronze og kobber nuancer som giver en øjeblikkelig solkysset glød til huden. Hvis I spørger mig, findes der ikke nogen pænere sommermakeup end en livlig og lysreflekterende en af slagsen, som stadig bevarer det naturlige look. De lyse highlight-nuancer kombineret med den lidt mørkere bronze og kobber, gør bare det helt rigtige for at opnå en smuk glødende hud samtidig med at huden beskyttes med antioxidanter fra pinjebark – og granatæble-ekstrakt.
The Good Glow-kollektionen består også af en række forskellige Lip Drink læbebalsams med farve og SPF15. Her har jeg farven “Flirt” som er en skøn fersken-pink læbepleje. SKØN SKØN SKØN! Disse to produkter bliver uden tvivl fast inventar i min taske denne sommer, når der lige skal friskes op i løbet af dagen. En varm anbefaling herfra til både hverdags – og festmakeup.
IMG_3211IMG_3209 IMG_3212

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klient Resultater: Jette Espensen