Siden sidst . .

She can be here anytime now

Med kun 16 dage igen, betragtes jeg allerede nu som værende i terminsperioden og den lille vi venter på, kan dermed ske at komme når som helst. Det er for vanvittigt at tænke på. Vi var til jordemoder igår, hvor alt var i den skønneste orden: der var fin hjertelyd, hun lå stadig fast med hovedet i bækkenet og blev skønnet til at veje 2700 g. lige efter kurven, så altså en vægtstigning på 500 g. siden sidste uge. Så det er skønt at hun vokser sig stor og stærk. Det må udelukkende være alle de mange gode is hendes mor pt. høvler ned 😉
thumbnail_FullSizeRender
Autostolen er installeret i bilen og jeg er så småt begyndt at finde lidt småting frem til sygehustasken, som højst sandsynligt alligevel ikke bliver pakket før sidste øjeblik, hvis jeg kender mig selv ret.

I går blev jeg ringet op af mit modelbureau, som tilbød mig en forside på magasinet “Gravid”, hvis altså jeg ikke havde født endnu. Det satte en lille smule pres på, da fotograferingen selvfølgelig foregår i København og jeg ikke aner, hvor længe jeg stadig er gravid. Men det kunne uden tvivl være super sjovt og jeg håber at det kan lykkes mig at klemme benene sammen en lille uge mere, så jeg kan tage derover i næste uge efter jeg har afleveret min eksamen. I så fald forsøger jeg at få det til at passe med en familiesammenkost, hvor min farmor fra Canada også vil komme på besøg. Hende har jeg ikke set i flere år, og eftersom hende og hendes mand er på en krydstogt, som har få timers stop i københavn, kunne det jo være oplagt at nå at hilse på dem inden vi drøner hjem igen. Men nu må vi se, jeg har vidst ikke så meget at skulle have sagt ift. timingen, så jeg må bare se tiden an.

Dagen i dag har bare gået med eksamen og solskin på altanen. Jeg overvejede i et desperat og presset øjeblik i går, at droppe det hele og få opgaven udsat til august, så jeg bare kunne slappe af. Men nu prøver jeg sgu lige at tage mig lidt sammen og få den ud af verden. Lige nu er det bare lidt svært at holde fokus, og jeg bliver let distraheret af alle mulige andre opgaver der står i kø for at blive løst. Når trangen til bare at falde i søvn er lige så tårnhøj som den er nu, og alt hvad der ellers fylder mine tanker drejer sig om baby, er det lidt af en opgave – men jeg forsøger at hænge i!

2 kommentarer

  • Charlotte

    Hej! Super fin blog du har. Jeg er interesseret i at høre, hvor den fine baby arrival countdown calendar er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst . .