Body Changes

Slut med eksamensstress

thumbnail_FullSizeRender
Alle der sidder med eksamensopgaver her op til sommerferien, kender garanteret følelsen af konstant at have dårlig samvittighed, hver gang man foretager sig noget andet end at læse eller skrive på denne her (forbandede) opgave. Man føler ikke rigtigt at man kan tillade sig at lave andet og samtidig have ro i krop og sind, og det kan være pænt frustrerende og en kæmpe stressfaktor. Så i morges tog jeg en beslutning om at aflevere min opgave hele TO dage før deadline, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Jeg har alle dage været en meget perfektionistisk sidste-øjebliks-person, når det kom til skoleopgaver og sidder decideret i minutterne op til tidsfristen og forsøger febrilsk at uploade mine opgaver og får sved på panden, når lortet så pludselig ikke ville samarbejde. Det ræs orkede jeg ikke lige at have udsigter til så nu har jeg altså afleveret – bare for at få lidt ro på.
Jeg har erkendt at min skriftlige del af eksamen ikke er en jeg er synderlig stolt af, men ikke desto mindre opfylder den (kun lige knapt) formalia, så den burde gå an og som minimum bestå. Med en hjerne der for længst er gået i “baby-mode” og titusind andre ting lige pt., er det ærligt indrømmet ikke de skarpeste gloser jeg har fået fyret ned på de sider, men jeg må se om jeg kan vinde lidt point, når jeg skal forsvare opgaven til den mundtlige del her sidst på måneden. Med terminsdato d. 23. juni og eksamensdage d. 27., 28. og 29. juni, kan det jo ske at jeg ender med at have mit eget lille énmands-heppekor med, så jeg er sikker på at det nok skal gå alt sammen 🙂

Da jeg havde fået trykket “aflevér” på opgaven gik jeg en tur ned i byen for at tulle rundt, shoppe og nyde solen med min veninde Camilla. Vi gjorde bl.a. et pitstop hos byens nye pandekagehus “Crepes Away”, hvor vi fik et par lækre belgiske vafler med is, bær, karamel og nutella. Måske så I billedet på min instagram her? Det var i hvert fald toplækkert!
Siden da har vi bare nydt solen hjemme på altanen og her til aften skal jeg ud at spise med et par andre veninder, så det har været en god første dag uden eksamens-stress, men bare fuldstændig afkobling. Det har virkelig været tiltrængt.

Ønsker alle en dejlig lørdag aften 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body Changes