Restaurant Det Gamle Apothek

Giveaway: Charcoal Resque Masque

thumbnail_FullSizeRenderI morgen tidligt skal jeg have taget billeder til min første magasinforside og jeg er ret spændt og vil selvfølgelig gøre hvad jeg kan, for at føle mig godt tilpas inden spotlightet rammer. Derfor starter jeg i dag dagen ud med at give lidt ekstra kærlighed til min hud med en gang hjemmespa, da den godt kunne bruge en hurtig redning.

Til at komme min stressede hud til undsætning bruger jeg udover min daglige rutine Dermalogica’s Charcoal Resque Masque som beroligere irriation, renser urenheder og opfrisker huden med en sund, frisk og jævn glød. Efter kun 10 minutter er masken tørret ind og med våde hænder massere jeg den af i cirkelbevægelser så huden bliver ekstra eksfolieret og efterlades glat og ekstra blød. Det er den dejligste fornemmelse efterfølgende.

I samarbejde med Dermalogica har jeg lige nu en konkurrence kørende på min instagramprofil, hvor du har chancen for at vinde masken til dig selv ved blot at følge mig @emiliejacqueline og følge @dermalogicadanmark og kvittere med en kommentar, så snart det er gjort 🙂 Så hop ind og vær med, hvis din hud også godt kunne bruge lidt ekstra forkælelse.

collage1Masken koster 405 kr. for 75 ml. og kan købes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant Det Gamle Apothek