Home Workout

Kimono

kimonoJeg havde en lille forhåbning om at føde i går, en uge før termin, med den eneste grund at vores datter så ville få en ret flot fødselsdato, 16.06.16 – men der var intet der tydede på at det skulle være, så jeg måtte gå skuffet i seng 😀 I stedet for igangsatte jeg jagten på den perfekte kimono, som jeg muligvis har fundet nu. Det er denne lækre sag fra Ganni, som jeg vidst bliver nødt til at eje.
Jeg synes kimonoer er så skønne her om sommeren, fordi de både kan bruges til at dresse op og dresse ned med. Der findes jo et hav af forskellige styles, og jeg kan egentlig både lide de ensfarvede, de spraglede og de helt lette, som både kan bruges over en bikini på stranden og som en let cardigan henover et almindelig hverdagsoutfit. Så hvis jeg kender mig selv ret, skal der nok nå at snige sig mere end en enkelt ny kimono ind i min garderobe denne sommer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home Workout