15 cute things from H&M

Det helt rigtige puslebord

Det skulle vise sig at være lidt af en opgave jeg kom på, da jagten på det perfekte puslebord blev sat ind her på matriklen. Jeg havde forinden gjort mig nogle tanker om, hvordan sådan en fætter gerne skulle se ud og hvordan den absolut ikke skulle se ud, så efter at have besøgt de første mange webshops og butikker, kunne jeg hurtigt konstatere at det var svært at finde et puslebord, der levede op til alle mine krav.

Her er nogle af de overvejelser og ønsker jeg havde gjort mig forinden og håbede at finde i ét og samme puslebord:
1. Solidt og godt, så det ikke risikerer at vælte eller virker vakkelvorn. Safety first!
2. Gerne med lidt ekstra bordplads udover pladsen til puslepuden.
3. Rummelige skuffer til at gemme tøj, stofbleer og andet af vejen, så det ikke ser rodet ud.
4. Et pænt og enkelt design (uden hæslige greb).
5. En praktisk hylde med plads til kurve til eksempelvis ekstra bleer, tæpper osv.
6. Gerne en slags åbent rum, for at det syner lettere og ikke bliver alt for stort og robust.
7. Funktionelt og brugervenligt, der ikke fylder for meget, men alligevel rummer alle mine øvrige krav.
8. Behøver ikke koste spidsen af en jetjager.

Til sidst fandt jeg dette puslebord til 1.398 kr. hos mammashop.dk, som jeg synes var lige i øjet. Da jeg bagefter havde listet alle mine kriterier og gode argumenter op for Mark om, at jeg havde fundet det helt rigtige, var han med det samme enig og den blev straks klikket hjem. Vi fik i øvrigt en super service og levering lige til døren, så der var ikke noget at sætte en finger på.
Så mor her er rigtig god tilfreds med sit køb og har nu langt om længe fået lavet et hyggeligt lille puslehjørne, som jeg glæder mig til vi snart skal tage det i brug. Hvad synes I om det, er det ikke fint?
IMG_3432 (1) IMG_3441 IMG_3444 (1)IMG_3433

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 cute things from H&M