Det helt rigtige puslebord

International Yoga Day

Her til aften fik jeg lokket min veninde Sarah med til International Yoga Dag, som i Randers blev fejret med en række solhilsner fra Jens Otto Krags Plads i bragende solskin. Det var vildt skønt at blive varmet igennem af solen, mens vi fik rørt os lidt. Efter eventet smuttede vi en tur i Fitness Studiet til en omgang træning i håb om at det kunne sætte lidt skub i den forestående fødsel, men det tyder stadig ikke på at hun har tænkt sig at kigge ud endnu .. Måske venter hun rent faktisk til Skt. Hans i overmorgen, som vi har aftalt? Jeg har det stadig strålende, så det gør mig ikke så meget, hvis hun har tænkt sig at blive inde lidt endnu. Min telefon har til gengæld været rødglødende hele dagen med beskeder og opkald fra familie og venner, der gerne vil opdateres på om der snart er noget under opsejling – men jeg har måtte skuffe alle indtil nu – badebolden er stadig ikke helt til at overse og sidder trygt og godt placeret midt på min mave 🙂
thumbnail_FullSizeRender (3)thumbnail_FullSizeRenderIMG_3452IMG_3453thumbnail_FullSizeRender (1)IMG_3454 thumbnail_FullSizeRender (2)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det helt rigtige puslebord