International Yoga Day

Forventningsglæde 1 dag til termin

Forventningsglæden her én dag til termin er slet ikke til at beskrive! Jeg sidder lige nu og stirre på samtlige af vores scanningsbilleder, hvoraf de seneste efterhånden allerede er 3 måneder gamle, og hvor vi kun lige har fået lov at se lidt til hende. Hun var på daværende tidspunkt en søvnig og smidig lille størrelse, med fødderne helt oppe i ansigtet, så det var ikke meget hun lod os se. Der er selvfølgelig sket meget siden og det virkede helt surrealistisk, da min graviditets app i morges fortalte mig at vores lille menneske nu er 99,6% færdigbagt – det betyder altså at det er ved at være nu 😀

Da jeg var til mit (forhåbentligt) sidste jordemoderbesøg i mandags blev hun skønnet til at veje omkring 3200 g., så for min skyld, behøver hun umiddelbart ikke at tage mere på inden hun kommer ud, hvis jeg skal have en forhåbning om at slippe helskindet igennem fødslen… Yaiks! Den del er jeg i øvrigt også vildt spændt på, men lige nu bliver den overskygget af forventningsglæden som pt. trumfer alle bekymringer.
Jeg er så spændt på at se hvordan hun ser ud, hvem hun ligner, hvordan hun lyder og til at dufte til hende. Jeg glæder mig til at se hende i Marks favn og jeg glæder mig til at overdynge hende med alt kærlighed i hele verden. Bare tanken om hendes møde med alle dem der venter på hende, gør mig helt rørt og en lille smule let til tåre disse dage. Tænk engang, så sneg hormonerne og følelserne sig alligevel ind på mig til sidst 😉
thumbnail_FullSizeRenderthumbnail_FullSizeRender (2)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

International Yoga Day