Havana 1 uge gammel

Første barnevognstur

Dagen i dag har endelig budt på første tur med den lille i barnevognen. Det var saftsuseme skønt at få noget frisk luft i mit trætte mor ansigt 🙂 I samarbejde med Ønskebørn i Randers er Havana den heldige forsøgskanin på en række af deres mest populære barnevogne, som vi har fået fornøjelsen af at afprøve inden vi endeligt beslutter, hvilken en der passer bedst til vores behov. Den første barnevogn i testrækken er en Stork barnevogn, som er Ønskebørns eget mærke. Jeg kommer med en anmeldelse og min ærlige mening om vognen, når vi har prøvet den i nogle uger.

På ruten lagde vi naturligvis også vejen forbi Fitness Studiet, hvor en masse af vores skønne personale og medlemmer fik lov at hilse på Havana. Hun kan jo lige så godt begynde at vænne sig til centrene, for der kommer hun uden tvivl til at bruge rigtig mange stunder med os.

Senere stod den på besøg fra sundhedsplejersken, en masse gæster og senere hygge med Moster Frida, som bare er helt solgt i sin nye lille niece 🙂
thumbnail_IMG_5727
thumbnail_IMG_5943 2

thumbnail_IMG_5948 2

thumbnail_IMG_5728 thumbnail_IMG_5730 thumbnail_IMG_5742

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana 1 uge gammel