Havana Jewels

Barnets Bog

Så er jeg endelig kommet igang med at udfylde barnets bog – eller det vil faktisk sige barnets bøger, for vi har nemlig været så heldige at få to forskellige af to hold gode venner så de bliver nu begge udfyldt.
Den ene er Baby’s First Book med Typografi af Arne Jacobsen som indeholder milestone-cards for babys første 12 måneder og små hyggelige kuverter med plads til at opbevare billeder fra hver måned og god plads til at skrive på. Så denne er primært til at dokumentere og samle indhold fra barnets aller første år. En virkelig fin bog synes jeg!
Den anden bog er Din Historie fra Alfabetdyr der samler alle vigtige begivenheder fra barnets liv helt op til skolealderen. Bogen er lavet med ringbind, så det er muligt selv at sætte andre sjove ting ind i bogen, hvilket jeg synes er mega smart. Jeg skal blandt andet sætte Billed Blads forsiden ind, som jeg har været så heldig at få foræret af en rigtig sød pige 🙂 I øvrigt tusind tak, for alle de hjælpsomme beskeder jeg har fået fra jer søde læsere der har tilbudt at sende en forside i min retning – I er for dejlige!
barnetsbog4 (1)Jeg har fået fremkaldt en masse billeder fra telefonen til samme formål, fordi jeg har lovet mig selv at jeg vil være god til at få billeder på print og i albums, så det hele ikke kun ligger digitalt. Jeg har desværre lidt en tendens til at glemme det og får man det ikke gjort med det samme, tror jeg aldrig rigtig det bliver gjort fordi man jo konstant tager nye billeder. Så det er jo bare om at komme i gang mens hun stadig er helt lille 🙂
barnetsbog3 (1)Jeg kan i øvrigt pr. erfaring anbefale at man venter til barnet falder i søvn med at lave fodaftryk – det kan spare for en del tid og maling over det hele. Vi havde det virkelig skægt undervejs og Mark forsøgte på bedste hypnotisør-vis at få hende til at sove igen hver gang mor kom og duppede kold maling på fusserne, så hun vågnede. “Og på 3, og på 2, og på 1 – SOV” 😀
1

3 kommentarer

  • Simone

    Super fine aftryk, godt i fik dem taget 🙂 ville også lige dele at på det sidste kan man også få et blækfrit aftrykssæt hos Prik og Streg, og det har vi været ret glade for til vores børn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

    Hun er simpelthen så skøn 🙂 hvad for noget maling har i brugt til at lave fodaftryk ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana Jewels