The H Bracelet

Vil du være en del af Havana Jewels?

Hej alle,

Det er kun knap 10 dage siden jeg officielt åbnede op for salg af Havana Jewels via instagram og siden da er bestillingerne tikket ind i et tempo, som jeg nærmest ikke kan følge med i. For fortsat at kunne overholde min lovede leveringstid, søger jeg derfor et par omhyggelige og kreative hænder til at hjælpe med smykkearbejdet.

Det drejer sig om 10-15 timer om ugen og jeg tilbyder en god løn og naturligvis en grundig oplæring i arbejdet.

Så hvis du synes at det kunne være spændende at være en del af en voksende virksomhed helt fra begyndelsen, så send mig venligst en mail på kontakt@emiliejacqueline.dk med en kort beskrivelse af dig selv og hvorfor du er den rette til jobbet. Tiltrædelse hurtigst muligt 🙂

collage hJJeg er ovenud glad og stolt over hvor godt Havana Jewels er blevet taget imod og hvor stor en interesse der allerede er for mine designs, så det bliver en fornøjelse snart at kunne åbne op for webshoppen og offentligøre hvilke fysiske butikker der indtil videre kommer til at forhandle Havana Jewels. Tusind tak til de af jer, der allerede har tilføjet HJ til jeres smykkesamling.

Kh. Emilie

4 kommentarer

 • Line Funder Heinsøe

  Hej Emilie 🙂

  Har du fundet den du mangler eller søger du stadig efter et par ekstra hænder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Emilie. Skøn blog, du har!
  Du har nævnt på et tidspunkt, at du læser grafisk design. Hvor læser du det, og er du glad for uddannelsen? Jeg overvejer nemlig selv at gå den vej, da jeg er uddannet markedsføringsøkonom og godt vil have bygget lidt ovenpå. Det afhænger dog også af, hvor lang uddannelsen er. Men jeg vil i hvert fald rigtig gerne høre lidt om det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria 🙂
   Tusind tak skal du ha’ – det er jeg glad for at du synes.

   Ja det er rigtigt. Jeg læser til grafisk design teknolog på UCN i Aalborg, som tager 2 år og derefter er det muligt at læse 1 år yderligere for at få en professions bachelor inden for en given retning. Jeg tager har dog kun planer om at tage de første to år færdig her i første omgang, men jeg er helt vildt glad for at gå der! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The H Bracelet