Photoshoot, Zoo & Bieber

Finax Brunch Event

img_4349-2 img_4347I formiddags var jeg (og Havana) til et hyggeligt event i Aarhus afholdt af Finax. De havde inviteret på en lækker brunch lavet af Ditte Julie Jensen fra den Store Bagedyst, der netop nu er aktuel med hendes nye fine bog, Kagemagi, som hun har udgivet sammen med Annemette Voss.
img_4343Jeg elsker hyggen og særligt duften af hjemmebag, men må også blankt erkende at jeg foretrækker at det er så let som muligt, da jeg pt. ikke har tiden til at stå flere timer i køkkenet og forberede lækkerier. Derfor kommer Finax’s nye økologiske serie af Amerikanske Brunch Pandekager, Koldhævede Brunch Boller og Nemme Brunch Scones ret belejligt for en som mig. Det var super hyggeligt at få lov at smage på sagerne i dag i selskab med en flok søde Aarhus-bloggere 🙂
img_4360-2 img_4345 Vi fik en dejlig goodiebag med de nye varianter og en bog fuld af andre lækre Finax opskrifter med hjem, så nu er der ikke længere nogen undskyldninger for ikke at diske op med lidt hjemmelavet næste gang jeg har gæster der banker på døren … Ups, nu forpligter det vist, når jeg har skrevet det 😉

Nu vil vi kører afsted og fejrer fødselsdag for min søde far, som fylder år i dag. God aften!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot, Zoo & Bieber