Gjorde jeg lige det?

Baby badetid

Jeg vil lige hurtigt kaste endnu et babytip efter jer herinde. Indlægget her har derfor nok primært relevans for dem som har eller venter småbørn, men derfor må I andre selvfølgelig også gerne læse med 🙂

Som jeg tidligere har skrevet, vil jeg rigtig gerne dele de erfaringer jeg gør mig, omkring alt det forskellige babyudstyr, der nu er en stor del af vores husstand. I dag handler det om noget så simpelt, men samtidig smart, som et foldbart badekar, som vi virkelig er blevet glade for!

Det er lidt skægt hvordan man pludselig kan blive begejstret over nogle helt andre ting i hverdagen, når først der er kommet børn i familien. Men ikke desto mindre er det her altså med på vores hit-liste.img_4328

Vi har nemlig et ret smart babybadekar, som kan klappes sammen og gøres helt fladt, så det fylder minimalt og let kan hænges op på en krog eller gemmes væk, når det ikke er i brug. Det er derfor ideelt, hvis det er lidt sparsomt med pladsen på badeværelset, som det er hos os. Samtidig står det på skridsikre ben, så man ikke skal bekymre sig om at det skulle rutsje rundt.
Udover den praktiske del har badekarret en varmefølsom prop i bunden, som skifter farve når temperaturen overstiger de anbefalede 37 grader, så man aldrig er i tvivl om vandet er for varmt til bebsen.

I badekarret bruger vi en justérbar badestol, som står fast på bunden med sugekopper, og som virkelig har vist sig at være en stor hjælp, når det er badetid. Med den kan Havana ligge helt afslappet i vandet og pjaske frit med arme og ben, mens vi har frie hænder til at vaske og lege. Det er virkelig et hit herhjemme og gør badetiden til en hyggestund og ikke bare noget der skal overståes 🙂

Begge dele er af mærket Trille og købt i Ønskebørn Randers
img_4549
img_4553img_4557img_3797

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gjorde jeg lige det?