Havana 4 Months

Nomi High Chair

Nomi High Chair fra Evomove er en moderne højstol som vokser sammen med barnet og er en af de ting, som burde ha’ været med på vores baby checkliste, hvis altså vi havde vidst at den slags eksisterede til de helt små børn også. Designeren bag Nomi’s ergonomiske og pæne udtryk er Peter Opsvik, der bl.a. også står bag den velkendte Tripp Trapp højstol.

collage
Nomi Baby
, som er den del vi bruger nu, gør det muligt at samle familien rundt om et bord faktisk allerede fra barnet er spæd. Muligheden for at sætte hende i stolen, når vi har gæster eller bare spiser sammen i hverdagen, giver os en kæmpe frihed til at kunne spise på samme tid og ikke mindst bruge begge hænder. Før i tiden måtte Mark altid skærer min mad ud, så jeg hurtigt kunne hapse det i mig med en gaffel i den ene hånd og en baby i den anden. Det var hverken særlig praktisk eller for den sags skyld særlig hyggeligt. Nu kan vi i stedet for snakke, hygge og underholde Havana, mens vi selv spiser og det gør i den grad vores aftensmåltider mere afslappede.
– og vigtigst af alt synes Havana også at det er spændende at sidde med til bords i øjenhøjde med os 🙂

Siddepuden kan i øvrigt, uden brug af værktøj, let justeres fra siddende til liggende position, hvis hun falder i søvn under maden, hvilket allerede er sket et par gange.

Stolen har hjul bagtil og vejer under 5 kg., hvilket gør den utrolig let at flytte fra rum til rum. Vi kører den eksempelvis ofte fra spisebordet og hen til køkkenet, når vi laver mad. På den måde kan hun, fra en tryg base, se med der hvor det sker i stedet for at skulle ligge på gulvet eller i hendes vugge inde på værelset.img_4695Hjulene er også medvirkende til at mindske risikoen for at stolen skulle tilte, hvis hun får sat fødderne på bordet og sparker sig bagud. Det sker ind i mellem når vi sidder til bords, men trygheden i at hun kun får skubbet sig tilbage og ikke ryger på gulvet, giver en god tryghed i maven som forældre.

Senere når Havana begynder at kunne sidde selv, skiftes Nomi Baby til Nomi Mini som består er sæde, ryglæn og fodskammel samt en bøjle der støtter barnet. Fra 2 år og op kan bøjlen fjernes og fodskamlen kan løbende tilpasses barnets højde – så vi forventer at få glæde af den i mange år frem 🙂

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ønskebørn Randers, hvor stolen selvfølgelig kan købes 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana 4 Months