Nomi High Chair

Warm Jackets

jackets
Jeg sidder lige og lurer på H&M og deres mange fine jakker og frakker, som alle ligger i et prisleje der er til at betale. Så mens jeg sidder her og prøver at retfærdiggøre at købe en ny denne sæson, kan I ovenfor se nogle af dem jeg pt. overvejer 🙂

6 kommentarer

 • Kirsten

  Hej Emilie.- hvor er jakken, lige under den lyserøde frakke, fra???
  Bedste hilsener
  Kirsten
  (PS – vi skal lige have kigget på farver til bolchekjolen til Havanah)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Hej Emilie
  Vil du ikke lave et opslag omkring dig og Havana og jeres hverdag? Evt hvor stor hun er blevet og hvad i får tiden til at gå med? Hvad med tanker omkring institution? Og valgte du at læse i Aalborg eller har du udskudt det? Du har virkelig den mest yndige datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nicole 🙂

   Tak for din kommentar! Jo det kan du tro at jeg vil tage med i et af mine næste indlæg.
   I mellemtiden kan du læse lidt om mit valg ift. studiet på mit seneste indlæg, som jeg udgav i går 🙂

   Det var sødt sagt, tusind tak.
   De bedste hilsner fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Bonde

  Åhhhh, hvor er der mange fine! #maxfristet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomi High Chair