Godt nytår venner

Nytår 16/17

godt-nyta%cc%8arTrutteli-trut-trut siger Havana og byder 2017 velkommen! Den lille madame holdte sig vågen til langt over midnat, så hun var med ude at se på raketter fra vores terrasse. Vi var dog nogle af de uheldige yousee-kunder som mistede tv-signalet hele aftenen og derfor hverken kunne se dronningens nytårstale eller rådhusklokkerne ringe kl. 00.00, hvilket var sådan lidt antiklimaks – når nu det normalt hører sig til en nytårsaften…
Til gengæld fik vi en god 3 retters menu fra restaurant Mad & Vin, var ude at gå en tur med barnevognene, pigerne tævede drengene i brætspil og så spiste vi selvfølgelig masser af kransekage, så hyggeligt blev det! 🙂
Det var faktisk virkelig rart med en helt stille og rolig nytårsaften med hensyn til de små og at vågne op uden tømmermænd i dag. Alligevel har vi dog ladet lidt som om og hentet aftensmad fra The Burger Shack som netop er kommet til byen. Så nu er vi klar til at tage hul på et nyt år hvad end det må bringe!
img_5286img_5300-2 img_5315-1img_5330
15857688_10212242412238478_77230215_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår venner