Karma Sushi

Baby Boldbassin

Da Havana blev et halvt år d. 28. december, så jeg det som en anledning, der retfærdiggjorde at hun skulle forkæles en lille smule ekstra (selvom det jo godt nok lige havde været jul.. ) Men jeg havde set det populære Misioo boldbassin fra Bekko.dk, som jeg selv ville elske at have haft som barn. Og det skulle hun altså ha’!

For et par uger siden er hun begyndt at sidde op selv og til det oplever jeg at bassinet hjælper og styrker hendes udvikling idet boldene giver hende støtte og sørger for at gribe hende, uanset til hvilken side hun tilter, når balancen ind i mellem svigter.

Udover en masse timers sjov leg i bassinet udvikler det hende også motorisk i at gribe og sparke til boldene og den bløde bund og ditto kanter gør at det hele foregår så komfortabelt som muligt, så jeg ikke skal bekymre mig om at hun slår sig. Så pt. er jeg vist selv lige så begejstret for det, som hun er.

Bassinet måler 30 cm. i højden og 90 cm. i diameter og kan købes hos Bekko.dk lige her, hvor det også er muligt at tilkøbe bolde i flere forskellige farver.
img_5345 img_5356 img_5361 img_5371 img_5374 img_5381

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karma Sushi