Baby Boldbassin

Familieferie på Lanzarote

Som I måske har set på min instagram var vores lille trekløver samlet på vores første familieferie i sidste uge. Turen gik til de Kanariske Øer på et dejligt all inclusive hotel på Lanzarote.

En uges pause fra hverdagens rutiner med madlavning, oprydning, rengøring og tøjvask gør altså underværker for energiniveauet her i januar, så det var bestemt dejligt at få suget lidt ny energi til sig og blive varmet op af solens stråler i hinandens selskab.

Jeg var lidt spændt på hvordan Havanas første flyvetur ville gå, da jeg altid har haft helt ondt i maven på vegne af de forældre (og medpassagerer i øvrigt) der har måtte sidde ombord på et fly med en skrigende baby, og ville nødig selv havne som hovedperson i sådan en situation. Men Havana tog det heldigvis virkelig pænt og sov eksemplarisk på turens første par timer og resten af tiden brugte hun på at charme sig ind på et par pensionister ved siden af os 🙂

Feriedagene gik med at nyde solen, spise en hulens masse god mad, tumle og lege, gå ture ved vandet, se på vulkaner, træne, slappe af i spaen og en enkelt tur til et nærliggende shoppingcenter. Så alt i alt en dejlig afslappende ferie uden de helt store aktiviteter planlagt, som i den grad var tiltrængt for os.

imageSe lige den lille mussepige i hopla i lufthavnen. Fra bagagevognen kunne hun fint sidde og hilse på de mange morgenfriske charterturister!
img_9774imageimageimageimageimage image image image image
img_5475img_5466

8 kommentarer

 • Ana

  Hej:)
  Det ser lækkert ud:)
  Jeg går ud fra at hun er begyndt at spise
  Hvordan ku du forberede mad til din smukke pige? Jeg skal også rejse med min dreng på 6 måneder og tænker meget at hvad jeg kan gøre da han spiser ske mad 3 til 4 gange om dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hejsa 🙂
   Der var rig mulighed for at forberede mad både på hotelværelset, hvor der var mikroovn, elkeddel og køleskab. Og ellers på hotellets restaurant, hvor vi selv spiste tre gange om dagen 🙂
   Ønsker jer en dejlig ferie med den lille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merika Nørbo

  Hvor er de lækre badebukser og solhatten fra? Hun er bare så yndig!👶🏻🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Det er et sæt fra H&M (fra i sommers). Tusind tak, jeg synes også det er så fint med de små jordbær på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej! Hvor ser det lækkert ud ☀️
  Hvor varmt var der, og hvordan reagerede hun på varmen?
  Kunne I være ude hele dagen eller måtte I blive inde til frokost, hvor der er varmest?
  Vi skal selv have en 10 mdr. baby med til Kreta til sommer, så jeg er lidt spændt 😊
  DBH Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Cecilie 🙂
   Da det ikke var i højsæsonen, var “kun” mellem 19 og 23 grader, hvilket var rigtig fint mht. den lille. Så hun reagerede egentlig ikke som sådan på varmen, udover hun virkede til at nyde det 🙂 Hun opholdt sig bare i skyggen midt på dagen, så det var ikke noget problem. Men vi havde bevidst også valgt destinationen efter vejret.

   Dejligt for jer og god tur til Kreta, det skal nok blive lækkert 😀

   Kh. Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor ser det skønt ud 🙂 Havde I barnevogn/klapvogn med og i sp fald hvordan gik det med at tjekke dette ind? Har hørt at de kan blive godt smadret under læsning på/af flyver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Camilla 🙂 Det var det virkelig også!
   Ja vi havde vores babyjogger og tilhørende lift med. Liften slog vi sammen og pakkede i vores kuffert og babyjoggeren blev bare tjekket ind som stor bagage og kom i en stor plastikpose – så den blev behandlet pænt og tog ingen skade 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Boldbassin