Jane Kønig x Bloggers Delight

Vores lørdag

Vores dag startede rimelig tidligt ud med morgenvækning fra den mindste, så jeg tænkte det måtte betyde pandekager til morgenmad for at få lidt ekstra energi. Da Havana var klar til sin formiddagslur sammen med farmand, smuttede jeg ind til byen for at købe et par gaver og forbi Fitness Studiet til en træning. Træningen startede lidt skidt ud med at jeg tabte min telefon på gulvet, så skærmen fik en flænge! Det var jeg naturligvis ikke vanvittigt begejstret over, men jeg kunne i det mindste få min frustration ud gennem træningen. Da jeg kom hjem igen trillede vi en tur med barnevognen og for at rette op på telefon-nedturen bagte jeg en brownie til i aften (som jeg allerede har smugspist lidt af..)
Da hjalp også yderligere på humøret, da jeg kunne hente et par pakker på posthuset med bla. denne alt for smukke lyserøde skjorte i fra Zara. Om lidt kommer min veninde Sahra forbi, så jeg vil bare lige ønske jer en dejlig weekend 🙂
imageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig x Bloggers Delight