KOM TIL TØJSALG

Cheasy Bootcamp

Min søndag startede med en tur til Aarhus, hvor jeg var inviteret til Cheasy Bootcamp live event, med en workout instrueret af Sara fra Healthy Skinny Bitch og musik fra DJ Emilie Lilja. Vi fik morgenmad, en træning med høj puls og sved på panden, en frokost og en goodiebag med en hulens masse Cheasy produkter. (Mine spejlæg til morgen må derfor byttes ud med skyr de næste mange dage)
Det var virkelig rart at have en anden end mig selv til at svinge træningspisken for en gang skyld og så var det i det hele taget et super gennemført og fint event i flotte lokaler hos Centralværkstedet. Så thumps up til Cheasy for at kickstarte og sætte lidt ekstra kulør på en ellers noget kedelig og regnfuld søndag 🙂

image image image imageimage

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM TIL TØJSALG