-20% på boligartikler fra Ellos

Cruising & Crawling

Der er virkelig fart på familiens yngste herhjemme lige nu. Havana er 8,5 mdr. gammel og sidder ikke stille særlig længe af gangen, før hun kryber hen over gulvet og rejser sig op af alt hun kan komme i nærheden af.

Vi bruger mange timer på gulvet hver dag og helst med bare tær, så hun lettere kan holde sig fast og komme frem. Hendes kravleteknik foregår fortsat i det jeg vil betegne som “army-style”, altså på maven som en lille soldat der trækker og sparker sig frem. Selvom det ser virkelig sødt ud og hun kommer hurtigt og sikkert omkring, vil jeg jo gerne hjælpe hende på vej til at komme rigtigt op på arme og knæ. Derfor var det super belejligt, da hun forleden blev forsynet med et af de populære kravle-kit fra GOBabyGO, som består af skridsikre sokker og knæbeskyttere, der skal hjælpe hende til at stå bedre fast på vores glatte trægulv.
Vi afprøvede begge dele i dag og det må siges at være et hit ift. at hun havde lettere ved at komme op på knæene og derfra videre op på benene med en noget bedre stabilitet end på hendes almindelige strømper – så der ryger lige en anbefaling med herfra 🙂
gobabygoKravlesættet har Havana modtaget i gave af Ønskebørn Randers. Knæbeskytterene kan købes her og strømperne kan købes her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-20% på boligartikler fra Ellos