Havana 10 måneder

C:C Christensen Event

I onsdags var jeg inviteret til et virkelig hyggeligt event i C:C Christensen, der ligger i Brødregade i hjertet af Randers.
Efter vi var budt velkommen og fik skænket et glas bobler, kunne vi gå ombord i en skøn buffet fra Bistroteket som bød på en masse forskelllige små lækkerier.
Derefter kom den altid kække Jim Lyngvild på banen med et foredrag om mode og stil og fremviste nogle cool forårsstyles fra butikken.
Efter foredraget blev vi sluppet løs i woman-afdelingen på 1. salen og kunne ellers shoppe løs. Jeg selv fandt en skøn skjortekjole fra Ichi, jeg ikke kunne undvære. Den kan jeg lige vise jer i løbet af weekenden hvor jeg tiltænker den skal bruges, hvis vejret ellers tillader det.

Udover Ichi fører butikken en masse andre kendte mærker som Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, Calvin Klein, Minimum, Karen by Simonsen, Hugo Boss, Beck Søndergaard, Birkenstock, Puma, Rosemunde mfl., så der er nok at lade sig friste af. I det hele taget er det en virkelig flot indrettet og atmosfærefyldt butik med masser af inspiration, som er et besøg værd både for kvinder, men så sandelig også for mændende, som har mulighed for at gå på jagt i herreafdelingen i stueetagen.

Inden vi kunne trisse hjem igen med en fin goodiebag under armen, var der også tid til at sniksnakke og få sig en selfie med Jim – som jeg naturligvis benyttede mig af. Han var ligeså sød, sjov og imødekommende som man kender ham fra tv.

Så stor tak til C:C Christensen for forkælelse og for at gøre en ellers helt almindelig onsdag aften meget hyggeligere 🙂
18338892_10212182182885500_956035104_o
img_5923jim-lyngvild
img_5915 img_5922 img_5926 img_5928 img_5938 img_5941img_5935

1 kommentar

  • Nikoline

    Hvor ser det hyggeligt ud! Glæder mig til at se hvad du købte 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana 10 måneder