Meraki Mini Pre Launch

Terrasse brush up

terrasse I går fik vi langt om længe renset fliserne på den ene af vores to terrasser, så de er til at holde ud at se på igen. Pga. travlhed hos dem der skulle fikse det, var der 4 ugers ventetid fra vi lavede aftalen, til en fra firmaet kom og udførte arbejdet, men med det sagt, har det været ventetiden værd – for det ser jo næsten ud som en helt ny terrasse. Jeg er helt oppe at ringe over det!

Har pt. lidt svært ved at tage stilling til om jeg er mest forundret over det virkelig flotte resultat eller over at jeg rent faktisk er nået til en alder, hvor jeg lader mig begejstre så vildt over rene fliser?! Haha, det virker helt åndsavgt – men SE lige hvor pænt det er blevet på de her før/efter billeder..

Før så det virkelig sløjt ud og det var næsten til at blive i dårligt humør af at kigge på så grimme fliser – men nu er de saftsuseme go’e igen – så nu er det bare frem med havemøbler og grill og så en god lang dansk sommer, om jeg må be. I aften kommer min søster og fire af mine kusiner over til hygge, så jeg satser på at det holder tørt så vi kan sidde ude og nyde det lidt 🙂
terrasse1

2 kommentarer

 • Anne

  Wauv det er godt nok en vild forvandling. Jo næsten som helt ny terrasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Anne, Ja det er bestemt en forandring der er til at få øje på 😀 Er virkelig glad for at vi fik det gjort!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meraki Mini Pre Launch