24 timers kærestetur

Nyuddannet Grafisk Designer

Så kom dagen endelig. Jeg kan nu ånde lettet op og tilføje en ny titel til cv’et. Grafisk Designteknolog.
En skøn fornemmelse! Nogen af jer husker måske mit lille store dilemma sidste år omkring det at holde et års pause fra studiet eller fortsætte og færdiggøre mit sidste år, samtidig med jeg holdte barsel med Havana. Hvis ikke, kan I genlæse indlægget Om at ville det hele på én gang her.

Jeg overlevede – jeg nåede at runde 25 år uden at dø af stress, hvilket jeg kan se, når jeg kigger tilbage, at jeg på daværende tidspunkt frygtede lidt. Men jeg ville lyve, hvis jeg påstod at det havde været en stressfri affære, at få det hele til at gå op i en højere enhed. At blive mor kræver groft sagt alt din tid og opmærksomhed nonstop-24 timer i døgnet i barnets første leveår – det kan jeg selv skrive under på nu. Og med den viden og erfaring jeg har i dag, ville jeg højst sandsynligt ikke have gjort det på de præmisser igen – men jeg har dog ikke fortrudt mit valg. For trods nogle hårde og ret intense måneder, er det hele molevitten værd, når man står på den anden side med den største følelse af tilfredshed over at det lykkedes og at min plan A holdte stik.
19402301_10212638135084020_2032065451_o
Jeg tog et valg om ikke at ville gå på kompromis i forhold til Havanas behov eller min egen tid på barsel sammen med hende. Så alt læsning, skrivning og eksamensforberedelse det sidste års tid har fundet sted hjemme, mens hun har sovet enten middagslur eller om aftenen/natten når hun har været lagt i seng. Dvs. jeg er gået glip af samtlige undervisningstimer og har kun været på skolen i Aalborg, når jeg har været til eksamen de fire gange, det har stået på. Det undrer mig egentlig at jeg aldrig begyndte at drikke kaffe under alt det her? Det havde jeg ellers næsten forventet med det søvnunderskud der medfulgte.

Jeg læste et sted at nye forældre i gennemsnit har et søvnunderskud på omkring 1000 timer i barnets første leveår. Det er altså svarende til mere end 40 dages manglende søvn for forældre.. Så jeg tænker at det nu må være tid til at få indhentet lidt og bragt balance tilbage i systemet igen. Jeg forestiller mig blandt andet at afprøve det der, alle fortalte mig i starten, om at jeg “skulle sove når baby sover”. Det lyder jo egentligt meget dejligt 😀

 

Jeg er blevet spurgt en del indtil, hvordan jeg vil bruge min nyerhvervede titel, og de fleste studser lidt over at jeg ikke har en drøm om at blive Grafiker, når nu jeg lige har kæmpet for at få netop den uddannelse i hus. Men sagen er den at jeg synes den grafiske branche er utrolig spændende ift. det visuelle og kreative, men også i markedsførings øjemed. Derfor ønsker jeg på nuværende tidspunkt blot at bruge min viden om faget her på bloggen og til det markedsføringsmæssige af min forretning Havanajewels.dk.
Når sommeren er slut og Havana starter i vuggestue, genoptager jeg mit arbejde som personlig træner i Fitness Studiet, og det glæder jeg mig sindsygt meget til! Jeg åbner i øvrigt snart op for booking af forløb, så hold øje her på siden, hvis du er interesseret I, at høre mere om hvad jeg kommer til at kunne tilbyde af træningsformer fra august 2017.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 timers kærestetur