Havana 1 år

Our summer spot

img_4649img_4672img_4665
Jeg fik vist aldrig rigtig vist jer vores nye loungemøbler på øverste etage, som vi købte for nogle måneder siden, gjorde jeg? Vist kun på min instastory – så her kan I lige få lov at se dem ordentligt.

De er fantastiske at slænge sig i på en varm sommerdag og med masser af plads til at flade ud med familie og venner. Nu mangler jeg bare lige at få købt lidt hyggeting, som kan være med til at skabe lidt mere havestemning heroppe. Lanterne, planter, tæpper osv. Jeg skal bare lige finde det helt rigtige.

Vi har sol på terrassen fra morgen til aften (altså når den er fremme vel at mærke), så en stor hængeparasol måtte der til, for at sikre lidt skygge til Havana.
Jeg var i øvrigt ved at blæse ud over gelænderet første gang jeg ville forsøge at slå den op, da jeg ikke lige havde tænkt over, at den endnu ikke stod fastmonteret på gulvet og vinden pludselig tog ved den!
Forestil jer lige mig, i et forsøg på at standse en 3×3 meter parasoldug i kraftig vindstyrke på vej til at flyve langt væk. Det må have set så idiotisk dumt ud for de genboer, der stod og så til på den anden side af terrassen 😀 Vi fik den heldigvis reddet, da Mark inde fra stuen, nåede at reagere på mit “HJÆÆÆLP” og kom løbende til undsætning og hjalp med at få den foldet pænt sammen igen. En meget dramatisk dag 😉 haha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana 1 år