En ny start kræver nyt tøj

I morgen er jeg officielt tilbage til mit arbejde som personlig træner i Fitness Studiet og jeg er dermed lige kommet frem til den konklusion, at det klart retfærdiggør et køb af lidt nyt træningstøj. Argumentet for at det naturligvis også tæller som nyt arbejdstøj som en slags 2-i-1 løsning, er yderligere med til at retfærdiggøre lidt selvforkælelse i form af shopping.
Nedenfor kan I se det (ret ydmyge) udvalg af Nike favoritter, jeg har valgt. Måske er det fordi jeg ikke har købt nyt træningstøj i noget nær et år, at jeg havde så svært ved at vælge, men det er altså sindsygt mange lækre fristelser lige her på nike.com. Find links til de fine sager nederst i indlægget.
nike-news
Affilliate/reklame-links
1. Grå hoodie her / 2. Lyserøde sneaks her / 3. Tanktop her / 4. Sports bh her / 5. Grå tights her

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *