Boblende forfriskninger med SodaStream

img_9770
Jeg har for nyligt modtaget den populære SodaStream Spirit, som hurtigt og nemt giver almindeligt postevand et boblende pift. Personligt foretrækker jeg blot ét enkelt tryk på knappen som tilsætter blid brus, men kan du ikke få bobler nok, trykkes der bare en gang eller to mere, og så skal du ellers få bobler über alles!
Til hverdag kommer jeg som regel et skvis citrus eller citronmelisse i min danskvand for lidt smag, men som på billedet her, er det også lækkert med mynte og lime. Hvis du dribler over på min instagram @emiliejacqueline – kan du lige nu deltage i en konkurrence og vinde din egen SodaStream Spirit i enten hvid eller sort som min.

I mit arbejde som kostvejleder oplever jeg ofte klienter, som gerne vil forsøge at vende sig af med deres trang til sodavand og flere af dem har med succes skiftet de sukkerfyldte drikke ud med almindeligt danskvand, inden de for alvor er blevet glade for at drikke ganske almindeligt postevand. I et sådant projekt er SodaStream en god hjælp til at gøre projektet legende let.
Måske du selv eller en du kender, ville have godt af at skifte de søde drikke ud med almindeligt danskvand? I så fald kan I deltage i konkurrencen lige her.
img_9746img_9757

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Camo Jacket