Boblende forfriskninger med SodaStream

Efterårsdag i skoven

img_0030I samarbejde med Jollyroom.dk tester vi i øjeblikket den smarte EasyWalker klapvogn som har i alt 11 kombinationsmuligheder. I går havde vi vognen med på en hyggelig tur i skoven, hvor den blev testet i lidt forskelligt terræn.

Som nogen af jer måske husker, har jeg tidligere testet barnevogne for Ønskebørn, hvor valget faldt på Stork barnevognen og City Elite Babyjoggeren, som vi har elsket lige siden og stadig gør i dag. Stork Barnevognen, med det lange liggemål, bruger vi til middagslure og City Eliten som vi primært bruger på farten og på løbeture – og ingen af de to vil vi undvære i dag.

Dog tøvede jeg ikke med at takke ja til at teste EasyWalker-klapvognen Harvey, som giver mig mulighed for at afprøve nogle af de funktioner jeg har savnet ved dem jeg hidtil har testet.

img_9965img_9967
Havana ville enormt gerne selv være med til at skubbe den nye vogn 🙂
img_9994Min hue, halstørklæde og striktrøje er fra det nye bæredygtige danske designerbrand Önling og mine ankelstøvler i ruskind er fra danske  og kan findes her.
img_9943

img_9973Med den køligere årstid vi nu går imøde, bruger vi en Voksi kørepose (findes lige her) til klapvognen. Den holder på varmen og giver samtidig et komfortabelt og hyggeligt look til vognen. Den har huller til 5-punkts selen og har anti-slip striber på bagsiden, som gør den ikke glider i vognen. Alle materialer er i øvrigt Oeko-Tex standard.
img_0049Easy Walker har de drejbare forhjul som jeg foretrækker og som umiddelbart var det eneste jeg har savnet på Stork barnevognen. Samtidig har den et 180 graders vendbart sæde, som gør at jeg kan se og snakke med Havana mens vi kører, hvilket jeg pt. mangler lidt på City Eliten. De to dele er jeg ret begejstret for at få i én og samme vogn med denne.
Der er 5-punktssele, et blødt ryglæn med 4 indstillinger, hvoraf den ene er fuld hvilestilling, hvilket er bekvemt, i tilfælde af hun bliver træt på turen. Alt i alt en fremragende klapvogn med gode funktioner der samtidig er let at folde sammen og tage med i bilen.

Hvis du har lyst til at se alle kombinationsmulighederne med lift, autostol osv. kan du se og læse mere om Easy Walker Harvey klapvogn lige her.img_9949img_9998img_0026

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boblende forfriskninger med SodaStream