De bedste Black Friday Deals

Jule shopping i Nü

I sidste uge var jeg inviteret til shoppeaften hos i Brødregade Randers, hvor den stod på lækre delikatesser, mens der var god tid til at se sig omkring i de fine julede omgivelser. Min pelsjakke, taske og støvlerne jeg har på, er selvfølgelig fra butikken 🙂
Der var så mange lækre sager i den butik og du vil med garanti finde en god julegave til dig selv eller en du holder af, hvis du kigger ind forbi. For de interesserede, findes pelsjakken i øvrigt også i bordeaux, som også er super fin her til jul.
img_2434
img_2429
img_2414
img_2417

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste Black Friday Deals