Yellow Glitter Shirt

Voluminous Velour

bedroom-looks
1. Gardiner her / 2. Sengetæppe her / 3. Vase her / 4. Spejl her / 5. Daybed her / 6. Bordlampe her / 7.  Sengegavl her 
Det er lige straks min fødselsdag og jeg kunne vildt godt tænke mig at lave en lille makeover af vores soveværelse. Så jeg fik lige lavet en lille samling over syv ret fine ting, der kunne være medvirkende til at gøre det ekstra hyggeligt, når vi skal falde til ro om aftenen. Særligt de tunge velour gardiner, glasvasen og sengegavlen, står lige nu højt på min ønskeliste! Jeg synes der er noget ret lækkert ved velour og jeg så mig også hurtigt varm på den fine daybed i den rødlige/rosa farve, men jeg må nok erkende at den stil – og farvemæssigt læner sig lidt for meget op af en sofa jeg har i forvejen, som I måske husker fra dette indlæg?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow Glitter Shirt