Glansfuldt hår hos Coiffure Diamond

Camouflage Coat

Annonce for Bubbleroom.dk
img_6446-2

Jeg har længe haft en svaghed for det populære camouflage look, som efterhånden har været fremme i flere sæsoner og særligt i denne vinter er blevet set i mange afskygninger på frakker lignende min, fra Bubbleroom.dk

Den ekstra længde, der dækker bagdelen, de store praktiske lommer og den vindtætte hætte gør den ret så velegnet til lange gåture med barnevognen og hyggelige stunder på legepladsen med familiens yngste.

Udover at den passer fint ind som en praktisk del af mit weekend-outfit ude i kulden med familien har jeg også været ret glad for at bruge den i hverdagen udover mit arbejdstøj (træningstøj), som jo i sig selv er ret afslappet og derfor skal jakken, vigtigst af alt kunne holde mig varm – og det lever den i den grad op til.
img_6416
I øjeblikket kører Bubbleroom.dk udsalg med op til -60% rabat på udvalgte jakker og frakker som I kan se lige her. Jeg har bl.a. haft et godt lille øje til denne, denne og denne til den kommende forårssæson. Så kig ind forbi hvis du også godt kunne trænge til at blive godt klædt på med et par fornuftige besparelser.

Og hvis du stadig ikke har fundet din ultimative vinterjakke, kan jeg tippe om at jakken jeg viste jer i indlægget her, lige nu også er sat ned med -30% – i finder et direkte link til at shoppe den med besparelsen lige her.
img_6434-1

Det er stadig muligt at få fingrene i den populære camouflage jakke hos Bubbleroom.dk lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glansfuldt hår hos Coiffure Diamond