Fødselsdags Brunch

Spisetid for de mindste

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med byhappyme

Spisetid = Hyggetid
At gøre spisetid lig med hyggetid og nærvær er en rigtig vigtig faktor for os herhjemme i en ellers travl hverdag. At samles om bordet og spise sammen kræver dog ind i mellem en indsats for at få Havana til at sidde ved bordet i længere tid af gangen.
Til formålet har Havana modtaget en smart personlig navne-hagesmæk og et matchende sæt bestik med fine dyremotiver fra byhappyme.dk.
Udover at måde hagesmæk og bestik er super fint, oplever vi også, at når hun ved og forstår at disse ting er hendes egne, er det med til at gøre tiden om bordet mere personlig og hyggelig for både hende og os.
Spisetid1
Du kan designe din egen personlige hagesmæk til et barn du holder af lige her.
(3 forskellige farver og skrifttyper)
spisetid2Rutiner, rutiner, rutiner …
For at inddrage Havana så meget som muligt i hele aftensmads-delen, er hun derfor med i køkkenet fra start, i et forsøg på at skabe gode rutiner forbundet med måltidet. Dvs. hun er ofte med i køkkenet og ser hvad der sker og hjælper derefter til med at dække bord og gøre klar. Hun elsker at være med og få små opgaver. Eksempelvis at løbe hen og stille en kop eller tallerken op på hendes egen plads, gør hende helt stolt over at tage del i arbejdet. Med det nye bestik med hendes navn på, kigger vi på og taler om dyrene og hun øver sig i at udtale ordene. Når maden er klar, bordet er dækket og fingrene vasket, finder hun selv hendes nye “hag’mæk” (hagesmæk) frem og beder om hjælp til at få den lukket og komme op og sidde på stolen. Så sødt!

spisetid3Giv en personlig gave som eksempelvis bestik med navn lige her.

En god gave
Byhappyme.dk har flere forskellige produkter, der er ideelle til eksempelvis dåbsgave, barselsgave eller fødselsdagsgave. Vigtigst af alt, findes det alt sammen til overkommelige priser. Personligt er jeg ret begejstret for både bestik og hagesmæk til Havana, så jeg købte fornyligt et lignende sæt i gave til min venindes datter Filippa, der lige er fyldt 1 år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags Brunch