Spisetid for de mindste

Brasserie Mathisen

Børnefri lørdag aften blev i aftes tilbragt i skønt selskab med min bedre halvdel og dejlige veninder + påhæng. Vi blev forkælet på Brasserie Mathisen, som er en del af Hotel Randers.
Vi nød en 3-retters middag med vin og gik derefter på jagt efter hotellets yndige Kongesuite, hvor der blev hygget, fjollet og grædt af grin. Skønt med en aften ude med veninderne, mens den lille trygt overnattede hos mormor.

Brasseriemathisen1img_7060Brasserie Mathisen
Mathisen som for nyligt har gennemgået en forandring fra café til Brasserie, serverer god mad baseret på gode, lokale råvarer og går for at være “Casual men ikke sjusket og udsøgt men ikke dyrt”.

Følg i øvrigt med på min instagram @emiliejacqueline, hvor jeg i den kommende uge udlodder et gavekort til en middag på Brasserie Mathiasen for 2 personer.
img_7205img_7157
Inden længe vil I kunne finde mere info omkring stedet på deres hjemmeside www.brasseriemathisen.dk og i mellem tiden kan I også få et smugkig på menuen og stemningen på deres instagram @brasseriemathisen, hvor I selvfølgelig også er velkommen til at følge med.
img_7505img_7506

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spisetid for de mindste