Vind Swiss Clinic Skin Roller

Anmeldelse: North 13.5 Active Cykelvogn

Udgivet i samarbejde med Jollyroom.dk
cykelvogn

Wow hvor har denne her uge, rent vejrmæssigt, været et kæmpe boost for mit humør og energiniveau. Jeg tænker tit over, at en af de skønneste ting ved vores fire årstider herhjemme, er at vores ret lange vinter, får mig til at sætte ekstra stor pris på, når det flotte forårs/sommervejr endelig viser sig fra sin pæne side. Præcis som det har gjort i disse dage.

Vi har blandt andet nydt solen hjemme på vores terrasse, gået ture og været på cykeltur efter is med vores nye cykeltrailer. Som I måske kunne gætte jer til via overskriften, er cykeltraileren omdrejningspunktet for dette indlæg.

North Active 13.5 cykelvogn

Vognen er en nyhed hos jollyroom.dk, som har foræret mig den med henblik på at kunne dele en anmeldelse af den med andre børnefamilier der læser med her på bloggen.
North Active 13.5 cykelvogn er en multifunktionel vogn med plads og sikkerhedsseler til to børn. Selerne kan dog flyttes rundt så de også passer til et enkelt barn af gangen. Vognen er multifunktionel i den forstand at den både kan bruges med cykelanhængeren og som en barnevogn til helt almindelige gåture, hvilket vi også allerede har benyttet den til. Havana synes det er så hyggeligt at have plads til både bamser, dukker og dyne når vi er på tur og pakker gerne selv en lille taske, der kan være hos hende.
cykelvogn4

cykelvogn1
Bag på vognen findes også et rum med god plads til opbevaring af eksempelvis ekstra tøj eller tasker der skal med til og fra institutionen, når hun hentes og bringes. En anden feature jeg synes er ret smart er at vejrskærmen er opdelt i to dele, hvor det inderste lag er et net med god ventilation og det yderste fungerer som et regnslag. På den måde kan den hurtigt omstilles til det skiftende vejr, uden man behøver at medbringe seperat regnslag eller myggenet. Barnet/børnene får samtidig god udsigt gennem vinduerne på hver side af vognen.

Vognen har refleksdetaljer på alle sider, og der medfølger også et højt flag som også kan bidrage til at gøre vognen mere synlig i trafikken. Og inden mor-politiet kommer efter mig med velmenende råd omkring brug af cykelhjelm, vil jeg skynde mig at skrive at vi selvfølgelig har dem med, men bare ikke havde dem på da billedet ovenfor blev taget 🙂

Alt i alt kan jeg konkludere at vognen passer eminent til vores behov som aktiv børnefamilie og den er super fint terrængående på både cykelsti og gennem skoven. Derudover gør den bare cykelturen med de små lidt hyggeligere og den kan naturligvis købes hos jollyroom.dk.
cykelvogn2 cykelvogn3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Swiss Clinic Skin Roller