Havana 2 år

KOM SÅ DANMARK!

Så er familien hoppet i de rød-hvide farver og er klar til at heppe på Danmark til 8. dels finalen mod Kroatien i aften. Vi skal se kampen på storskærm i Randers City og håber sådan herrelandsholdet kan tage en sejr og gå videre i spillet.
Havanas seje Hummel landsholdsdragt er fra Ønskebørn i Randers, som har det fineste VM gear til de små. Hun er tosset med fodbold og går konstant rundt og råber “Mååål”, “Jeg vandt, jeg vandt!” og selvfølgelig “Kom så Danmark” som I måske har set på min instagram story? Så skægt med sådan en mini-roligan! Skal I også se kampen i aften?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana 2 år