Rasmus & Trines Bryllup

Ferie i Danmark: Hyggelig Udendørsleg i Haven

Vores to ugers sommerferie hjemme i Danmark er nu påbegyndt. Til trods for at vi jo næsten lige har holdt en lang og dejlig ferie i Miami, er der også noget helt specielt dejligt og roligt at se frem til ved en ferie hjemme. Særligt med det fantastiske sommervejr som solguderne byder på denne sommer. Det er jo helt igennem perfekt.

Jeg har forsøgt, på bedste vis, at gøre vores lille have så hyggelig og børnevenlig som mulig, ved at indrette med en sandkasse, bord – og bænkesæt med parasol, gynge, samt swimmingpool med rutsjebane, så det umuligt skulle blive kedeligt for Havana “bare” at være hjemme.

Vi har dog helle ikke på nogen måde nået at kede os endnu, da vi har haft mange hyggelige ting på programmet med mindre udflugter, besøgt venner og familie og også haft mange gode gæster forbi til grillhygge og haveleg.

Der er allerede blevet indtaget mange vafler og kolde is omkring Havanas lille bord, og hun er nok så tilfreds, når hun har haft hendes egen parasol med, de gange vi har været på stranden.
Se lige den lille sommerpige, så sødt hun sidder der ved sit eget lille bord og har en fest.
Det lyserøde bord – og bænkesæt med parasol er fra Jollyroom.dk og kan købes her. Det er lige nu nedsat med -55% og fåes både i lyserød og hvid.


Sandkassen fik hun i fødselsdagsgave og hun har selv fyldt den op med legesager og strandskaller hun selv har samlet, da vi var i Málaga. Når hun laver sine sandkager, spørger hun altid pænt om jeg kunne tænke mig at få en konkylie på toppen. Det vil jeg jo mægtigt gerne, og så sætter hun, med præcis hånd, en muslingeskal fast på toppen og udbryder “Ta-daaaa! Så den færdig!” Her Mor, det er til dig”. Det er så underholdende at lege med hende for tiden, fordi hun bliver så stolt over de mindste små kreationer, hun med stor koncentration, finder på at lave.


Kjole fra Noa Noa, en fødselsdagsgave fra Havanas Oldeforældre

Når varmen har været alt for bagende, har det været skønt at kunne rutjse ned og blive kølet af i badebassinet. Heldigvis er bassinet lige præcis langt nok til, at jeg selv har kunne ligge på langs i det og dampe af ind i mellem, så det er jo en kæmpe fordel at jeg også kan få lidt gavn af det 🙂 Inden Havana kom til verden husker jeg ellers tydeligt, at jeg var overbevist om at vi ikke skulle have hus og have invaderet af farverigt legetøj i alle verdens afskygninger – men der blev vi tilsyneladende alle sammen klogere ..
Rutsjebanen er i øvrigt også omfattet af Jollyroom.dk’s sommerudsalg og nedsat med -53%. Find den lige her.

Havanas søde blomstrede badedragt, eller “badekjole” som hun kalder den pga. det søde skørt, er fra Wheat og er en fødselsdagsgave fra mine søde mostre. Er den ikke kær?

Alt i alt har vi virkelig bare nydt sommeren hjemme indtil nu og glæder os over at have en hel uge mere sammen hjemme, inden hverdagen igen står for døren med arbejde og vuggestue. Hvordan har I mon indrettet jeres have eller udendørsareal til børnene denne sommer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rasmus & Trines Bryllup