Miniferie i København

Fotografering i det fri

Inden vi tog afsted på ferien, havde jeg en aftale med en sød fotograf, ved navn Kamilla Christensen, om at få taget nogle fine udendørs billeder af Havana. Vi mødtes en fredag formiddag i skoven tæt på hvor vi bor, på en af de fantastiske sommerdage.

Kamilla var med sit imødekommende og gode humør lynhurtig til at gøre Havana tryg ved det store kamera og fik hende hurtig til at synes fotograferingen var en leg.
Den lille bandit, løb rundt og rundt om Kamilla mens hun flere gange sagde “Se mig, mor! se mig, mor!” Hun synes det var så sjovt!

Jeg er vild med stemningen i billederne og den naturlige måde billederne er blevet taget på, fordi det er taget i det fri. Det er i øvrigt Kamilla’s niche at fotografere udendørs og I kan se et udvalg af hendes mange fine billeder i hendes galleri her. Hendes primære område er børn og familier, men hun fotograferer også par, veninder eller andre relationer ude i naturen.

Som I kan se, kom der også et par billeder ud af det med Havana og jeg sammen og jeg er vildt glad for resultatet. Nu er jeg bare nået beslutningsprocessen om, hvilke billeder der skal udvælges til print og op at hænge et sted i vores hjem. Har I mon nogle favoritter af de viste?

Hvis I følger med på min instagram @emiliejacqueline vil I kunne deltage i en konkurrence om en udendørs fotografering med Kamilla senere på denne uge. Så følg endelig med! 🙂
Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie i København