Fotografering i det fri

Om gode veninder og afsavnInd i mellem kan jeg godt føle at jeg burde have nydt tiden med mine veninder noget mere. Tilbage den gang vi gik i gymnasiet og på handelskolen og havde tid og mulighed for at se hinanden flere gange om ugen og som minimum gå i byen sammen én gang hver weekend. Den tid var helt speciel for vores venskab og en tid jeg ofte mindes med et stort smil på læben.

Det føles jo ikke som mange år siden, men meget er alligevel sket siden da. I dag har vi alle sammen, vidt forskellige jobs at stå op til om morgenen, som gør det en smule mere kompliceret at ses til serie-aften hver onsdag, hvor alle blev hængende og sludrede til langt ud på natten, uden tanke på dagen der kom.

Udover vores jobs, er det faktum at 50% af venindeflokken har udvidet med småbørn heller ikke en uvæsentlig faktor for, hvorfor det bare ikke altid er lige så let at ses, så spontant som før. Nogle har byggeprojekter kørende, en har taget den seje beslutning om at bosætte sig og arbejde i Kina for en periode, mens andre har forelsket sig i dejlige København. Vi er alle sammen havnet nogle ret fantastiske steder i vores liv siden da, og jeg tror med sikkerhed at jeg kan sige at ingen af os, som sådan ønsker sig tilbage. Alligevel synes jeg desværre at vi (i hvert fald mig selv) let kom til at tage tiden sammen forgivet. Vel primært fordi det var svært at forestille sig, hvordan og hvornår det skulle bliver anderledes. Ikke desto mindre, er vi stadig bedste veninder i dag og prioriterer også at se hinanden ligeså snart lejligheden byder sig, selvom det kan være svært at få samlet hele flokken hver gang.

Men på en aften som i aften, hvor jeg har haft fornøjelsen af tre af mine tøser og nydt dejlig mad og vin og kunne sludre og blive opdateret uden at blive forstyrret af en lille stemme der siger “mor, mor, mor!”, har virkelig været balsam for sjælen. Lige præcis sådan en aften, husker jeg lige at nyde selskabet og nu’et ekstra meget og værdsætte hvor søde og dejlige veninder jeg er så heldig at have i mit liv. Så tak for jer piger. Jeg elsker jer, og I ved godt selv hvem I er 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotografering i det fri