Pigeværelse: Nu med husseng og personlig lampe

Ankommet til Kreta


Så er vi ankommet på Kreta, hvor vi er klar til at holde en uges efterårsferie sammen. Jeg vil dog lyve, hvis jeg påstod at det var en særlig komfortable tur herned. For vi startede ud med hvad jeg vil tro må være den dårligste flyvetur vi har haft indtil nu.

Til trods for at vi fløj direkte fra Billund til destinationen på Kreta, altså en flyvning på kun omkring 3 og en halv time, har jeg endnu ikke oplevet noget lignende i forhold til den støj vi blev udsat for. Jeg er med på at det som regel larmer lidt i et fly, og har tidligere været ombord på laaange 20 timers flyvninger, flyvninger med meget turbulens og flyvninger med mere end fem grædende børn inkl. vores eget omkring os. Men det her toppede alligevel listen over virkelig dårlige fly-oplevelser.

Vi fløj med et relativt lille passagerfly og vores pladser var lige ved motoren, forstået på den måde at motoren var lige uden for ruden og der var derfor intet udsyn, men til gengæld en overdrevet vanvittig støj og larm som gjorde det decideret ubehageligt at være i. Inden flyet overhovedet var lettet fra landingsbanen, råbte en passager foran os, til en dame fra kabinepersonalet om larmen ville aftage, da det var umuligt at være tilstede i. Svaret kom opgivende og lettere irriteret “Det bliver kun værre, og det kommer til at vare hele turen – så brug jeres ørepropper!” – det var tydeligt at hun allerede havde svaret på det spørgsmål mere end én gang. Men hvad kunne hun også gøre? Det var jo ikke hendes skyld. Til gengæld fik hun ret. Støjen steg med ca. 200% da vi kom i luften og det var nu komplet umuligt at høre noget som helst andet end den konstante høje rungen i hele kabinen. Det var super anstrengende, men mest af alt temmelig udfordrende med en uforstående 2 årig som medrejsende, der hele tiden sagde “mor, det larmer, mor det larmer i mine ører” og “jeg vil gerne sove”. Men det er jo åbenbart de odds der er, når man, som vi gjorde i dette tilfælde, bookede rejsen med et lavprisselskab.
Jeg vil dog skyde på at omkring en tredje del, hvis ikke halvdelen af passagererne var plaget af larmen, så der var altså ikke bare tale om at vi havde fået flyets enkelte uheldige pladser, det var et generelt problem, som for vores vedkommende var under alt kritik. Men så blev vi den erfaring rigere og kunne glæde os over at flyvningen ikke var længere end som så og vi landede jo trods alt sikkert, hvilket i bund og grund var det vigtigste. Sikke en lettelse, ja nærmest en befrielse føltes det som om, at få lov at komme ud af flyet, da vi endelig landede på græsk jord.Fra lufthavnen ankom vi med bus langt om længe til det fineste resort, hvor der bestemt ikke manglede noget. Vi blev tjekket ind på vores værelse med tilhørende kæmpe solterrasse og blev udrustet med et kort over området og det store hotelområde, så vi var sikre på at kunne finde restauranten, hvor vi skulle spise morgen – og aftensmad hele ugen.
Hotellet vi bor på hedder Porto Platanias Beach Resort & Spa og må siges at leve op til deres 5 stjerner. Her er super flot, det ligger lige til stranden, har flere poolområder og børnepools, to legepladser, børneklub, fitnesscenter, spaafdeling og lækkert mad – så alt hvad vi efterspørger på sådan en charterrejse. Vigtigst af alt har morgenbuffeten udover så meget andet lækkert også pandekager, vafler og nutella ad libitum – så det skal nok blive en glimrende uge er jeg sikker på 🙂

Først får I lige et par billeder fra vores første dag, hvor der var lidt for køligt og overskyet til at bade, så vi lagde ud med en gåtur i byen og til stranden og tilbragte en del tid ved legepladsen, som Havana elskede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigeværelse: Nu med husseng og personlig lampe